Trifles

Toivottavasti takatalvi on vihdoinkin tapettu. Ainakin tän päivän plusasteet, lounatuuli ja aurinko ovat saaneet mut vahvasti uskomaan siihen, että kevät ehtii koittaa jo ennen huhtikuuta, ja avokaskauden voi avata. Himoittu beige bikertakki löytyi lopulta niinkin uniikista ja tuntemattomasta paikasta kuin H&M. Onneksi aina ei tarvitse lähteä merta edemmäksi vaatekauppoihin.

Kerrottuani äidille sataprosenttisen onnistuneesta juoppokuskireissustani, hänen luottonsa mun kuskintaitoihin on noussut eksponentiaalisesti. Pakkohan mun on olla lähes maanteiden kuninkaan veroinen sankari kun osasin viedä viihtyneitä ihmisiä vieraalla autolla keskellä yötä koteihinsa!

Käytiin viikko sitten Iittalan outletissa ja Plantagenissa. Multa oli päässyt ikävästi kuolemaan kaikki yrtit näin talven aikana, jonka vuoksi ruokailu on ollut viime aikoina sangen mautonta. Nyt istutin rumaan parvekelaatikkoon lemppariyrttini rosmariinin, timjamin ja korianterin, toivoen suuresti, että ne menestyvät. Mun istutustaidoista kertoo paljon se, että en saanut millään noita tukihäkkyröitä irti. Pysykööt siinä sitten.

Oon iso jogurttijäätelöiden ystävä, ja Ben&Jerry'sin uutuutta on hypetetty vähän siellä sun täällä ihan tuutin täydeltä. Koska mä olen suhteellisen herkkä mainonnalle ja mun teki mieli jotain makeaa, tota oli pakko ostaa testiin. Sitä hunajaisempaa versiota maistoin kaverilta jo toissa viikolla, joten kotiin kannoin vadelmasuklaan. Toi on ihan mielettömän hyvää, edesmenneen Bohemian Raspberryn jälkeen kaikkien aikojen Ben&Jerry's-suosikkini. Vaan ei toikaan silti voita itsetehtyä jogurttijäätelöä.

57 kommenttia

  1. Laita jugurttijäätelön ohje blogiin jakoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin laittaa jos pääsen kuvaamaan postauksen johonkin tilavampaan keittiöön :D Mun omani on niin pieni, että siellä ei oikein mahdu.

      Poista
  2. aijai kun oot päässyt taas lihomaan pahasti. yhdessä vaiheessa näytti jo ihan hyvään suuntaan menevän. herkut pois ja heti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla, en oo käynyt vaa'alla aikoihin. En mä mitenkään paljon herkkuja syö, oon pyrkiny vähentään.

      Poista
  3. Harmittaako sua koskaan et me hyvännäköiset hoikat ja kauniit viedään teidän rumien miehet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annapa arvon anonyymi kuvasi jakoon, että saisimme todisteita hyvännäköisyydestäsi ja hoikkuudestasi! Vaikka eipä se näytä minkään tae olevan, jos on noin tyhjä pää ;) Iidalle isot tsempit.Tykkään lukea sun blogia aina silloin tällöin, vaikken ehkä enää kohderyhmää olekaan. Mutta näitä kommentteja lukiessani alan menettää uskoni ihmisyyteen. Onneksi kuitenkin vaikutat siltä, ettet välitä näistä idiooteista. Se että niitäkään kommentteja ei uskalleta omalla naamalla sanoa, kertoo paljon kommentoijasta. Hauskaa kevättä, kyllä tämä talvi kohta on selätetty :) -Annele

      Poista
    2. Meikillä ei voi peittää paskaa luonnetta. Tää ano täysi idiootti. Aikuiset ihmiset tajuavat ja osaavat arvostaa erilaisuutta ja ns sisäistä kauneutta. Kunhan ano kasvaa aikuiseksi, niin hänkin ymmärtää asioiden tärkeysjärjestyksen. :)

      Mukavaa luettavaa blogisi ja kauniita kuvia sinusta iida!

      Poista
    3. Netti on oikein hyvä paikka liioitteluun. Hyvännäköinen hoikka ja kaunis anonyymi on varmasti vähintään miss suomi-finalisti, yhtä lailla kun minä tunnun olevan Quasimodon ja radioaktiivisen kivikalan risteytys :D

      Kiitos todella paljon Annelelle ja alemmalle anonyymille tsempeistä :)

      Poista
  4. Anteeksi nyt, mutta mistä kohtaa Iida on pulska? Normipainoinen ellei jopa hoikka. Ihme porukkaa täällä käy kommentoissa. Terkuin itse 170/55 ja hyvin tarkka painostani. Iida mikä sun vaatekoko on? 36?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vähän sen mallinen, täysin lihakseton vartalo, että näytän helposti rotevalta. Mulla on eriparikroppa, alaosat kolmekutosta ja yläosat neljääkymppiä.

      Poista
  5. Ihan mielettömän hyvä kuva toi ensimmäinen! :) Ja mä oon kans ihan täysin koukuttunut tohon vadelma-suklaaseen.. Voisitko tehdä jonkinnäköisen postauksen tämän hetkisistä lempparikengistä tai vaatteista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mimmoista lempparipostausta toivot? Omistamistani vai sellaisista hinnakkaammista himotuksista? Oon kirjoittanut realistisista vaatehaaveista täällä http://chicago187.blogspot.fi/2014/02/high-hopes.html

      Poista
    2. Tee vaikka molemmista! :)

      Poista
    3. Mun pitää pitää mielessä miten tuollaisen postauksen toteuttaisin :) Odotellessa voi vakoilla Pinterestissä himotuksia http://www.pinterest.com/lasitettu/

      Poista
  6. Näytät tosi hyvältä noissa kuvissa, ja mä diggaan sun kirjoituksiakin. Niissä näkyy selvästi sun kirjallisuuden harrastaminen; hyvää kielenkäyttöä kerta kaikkiaan. Ihme dumaajia käy täällä sun blogissa inisemässä, mutta hyvin sä klaaraat niiden vikinät :D Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Tää blogi on ollut kyllä mielenkiintoinen projekti, mistä kaikesta tuntemattomat ihmiset keksivätkin alkaa vinkumaan :D

      Poista
  7. Sun kulmakarvat on ihan kamalat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo vähän muoto mennyt kun en oo nypityttänyt/värjäyttänyt aikoihin :D

      Poista
  8. Yleensä pluskoon ihmisissä on jotain kaunista, sussa ei yhtikäs mitään.

    VastaaPoista
  9. Toi takki on ihan liian kittana sulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo, menee hyvin kiinni eikä hihatkaan roiku polvissa asti :)

      Poista
  10. Ihana toi ylin kuva! ♡ Oot kaunis
    -Emma

    VastaaPoista
  11. No ei H&M ole mitenkään uniikki ja tuntematon. Varmaan joka kaupungista Suomessa löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten ei myöskään käsite 'sarkasmi', ainakaan luulisi sen olevan.

      Poista
  12. Sun kirjoitus tyyli on raivostuttava!!!

    VastaaPoista
  13. Oletpa tyrmäävän kaunis näissä kuvissa! :)

    VastaaPoista
  14. oon tainu kiusata sua koulus mut en kiusaa enää anteeks

    VastaaPoista
  15. lol nää sun asennot ja ilmeet nois kuvissa. luulet vissii olevas hyvännäkönen. vinkki: et oo.

    VastaaPoista
  16. Tossa purkissa on 1500 kaloria. Toivottavasti et syönyt mitään muuta koko päivän aikana, muuten susta tulee kovaa vauhtia suomen Lihavin bloggaaja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, mä ainakin vedän ihan kepeästi kakskin purkkia noita herkkuja päivässä välillä, että jos Iidalla alkaa tarttua kylkiin niin mä voin alkaa kans blogata ja ottaa ton tittelin :D

      Poista
    2. Tai sitten perustetaan kimpassa joku Ben&Jerry'sin maailmanennätyssyöntiyritysblogi :D

      Poista
  17. Oon seuraillut tätä sun blogias jo jonkin aikaa ja pakko oli nyt (vihdoin) kommentoida! (: Vaikutat blogin perusteella ihanalta ja kivalta ihmiseltä! Just sellaselle jonka kaveri haluaisin olla! Olet persoonallisen näköinen ja kaunis, ole ylpeä itsestäsi! Älä välitä (tai tuskin välitätkään) noista anojen typeristä kommenteista, ne on karannut tänne varmaan av:lta, katkerat ja kateelliset palstamammat 8-)

    VastaaPoista
  18. (en tiedä tuliko mun äskene pidempi kommentti?) mutta olet iida kaunis ja vaikutat blogin perusteella ihanalle ihmiselle! Pidä lippu korkeella ja unohda noi tylsät ano-kommentit, noilla ihmisillä on selvästi joku vikana niiden omassa elämässä.. Mutta, ihanaa kevättä! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Omppu ja hyvää kevättä sullekin :) Kiva kuulla, että musta saa mukavan kuvan blogin välityksellä :)

      Poista
  19. Haha olin sun kaa samaan aikaan yläasteella. Eipä ois sillon uskonu että susta tulaee aikuisena noin rehellisen ruma. Yläasteella olit ruma kun käytit aina kynän verran kajaalia ja pakkelia satakiloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oonkin odottanut milloin yläasteaikaiset tutut kehtaavat tulla esittäytymään tänne. Ikävä kuulla että sulla menee nykyään noin huonosti :(

      Poista
  20. sun kengät on ihan mahtavat! :)
    -Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ihan lempparikengät kuivalla säällä :)

      Poista
  21. hyi mistä toi märkä läntti tonne on tullu? ällön näkönen.

    VastaaPoista
  22. Ootko piparimuotilla tehny sydämen? Hauska idis! C:
    -johan

    VastaaPoista
  23. Pidätkö thaibasilikasta? Menestystä yrttien kasvatukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulla on joskus ollutkin se kasvamassa, mutta kuoli aika nopeesti :D Tykkään käyttää tomaattikeitossa mieluummin thaibasilikaa kuin tavallista.

      Poista
  24. Ihania kuvia, kiva kun ulkoota noi kuvat. :) Ja noi kengät... <3 mistä ne on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on jostain skanditaustaisesta kenkäkaupasta, muistaakseni Dinskosta. Duffy-merkkiä :)

      Poista
  25. Oon todella pahoillani, että olet saanut riesaksesi näinkin älykkäitä kommentoijia. Onneksi et näköjään anna nuiden typerien kommenttien pilata päivääsi :) Lihavaa tai rumaa susta ei saa kyllä tekemälläkään, oot persoonallisen kaunis tyyppi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä en viitsi antaa toisten pilata päiviäni, osaan tehdä sen aika usein itsekin hyvin lahjakkaasti :D

      Poista
  26. Jeesus taas noita teinipissiksien kommentteja! Sulla on kiva blogi ja tosi hyvin suhtaudut noihin pilalle hemmoteltuihin kakaroihin.

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.