Takaisin sateeseen

Tihkusateessa ja iltahämärässä kello kahden aikaan otetut rakeiset asukuvat tarkentuivat lähinnä portaikkoon. Hiukset lainehtivat, mutta olisi varmaan kannattanut sotkea meikkiäkin naamaan. Näytän lähinnä aaveelta. Ilmeen perusteella olen joko huolestunut, tai haistattelen näkymättömille vihollisille. Kuvat, jotka olisivat todennäköisesti monella muulla bloggaajalla menneet kategoriaan "epäonnistuneet." Joulukuu on hyvässä vauhdissa, mutta lumesta ei ole tietoakaan. Sääkin tuntuu aivan loppulokakuulta.

Takki on ostettu kohta kaksi vuotta sitten, ja olen käyttänyt sitä alle viisi kertaa. Enää se ei mahdu edes kiinni, kuppikokoni on kasvanut kolmella noista ajoista. Joten käytetään sitä nyt vielä kun kehtaa liihottaa takki auki, tuo väri on niin kiva. Harmaa on hyvä väri.

38 kommenttia

  1. Mun mielestä nää kuvat on tosi hienoja! Ja näytät nätiltä tossa tokassa kuvassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On mulla vähän tyly ämmä-ilme siinä :D Mutta joo, olosuhteisiin nähden ihan onnistuneita otoksia.

      Poista
  2. Noi kengät! <3_____<3 mistä mahtavat olla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin Luisaviaromalta vähän aikaa (varmaan lähemmäs kaksi vuotta) sitten joistakin mega-aleista :D

      Poista
  3. Näytät ihan bulldogilta. Roikkonaama.

    VastaaPoista
  4. Hirveä hamppukasa sun tukkas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka se on vastikään tehohoidettu... No, tippuvat varmaan muutenkin vuoden sisään niin ei sillä niin väliä :D

      Poista
  5. Kasvokuvia sun ei kannattaisi postata, ulkonäkö ja huonokuntoiset hiukset pilaavat muuten tyylikkään kokonaisuuden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä nolompaa olisi blogata anonyymisti naamatta ja sittenku joku tuttu tunnistais :D

      Poista
  6. Hyvän näköinen tyttö!

    VastaaPoista
  7. Voi kun tulisit jo järkiisi ja palaisit brunetteen hiusväriin tuon hirveän kellertävän sijasta, se brunette tekee kasvonsa kapean näköisiksi ja kauniit silmät kirkkaan sinisiksi hailakan harmaan sijasta. Puhkivaalennetut hiukset hävittävät sulta piirteet ja korostavat joko liikaa poskia tai antavat leuattoman mielikuvan näissäkin kuvissa. Blondi ihminen on tuhmä, et varmaan halua antaa itsestäsi tyhmää kuvaa? Anna oman värisi kasvaa takaisin, kusiblondi pilaa sinun vähäisen kauneutesi ja näytät ainakin kolmekymmentä kiloa todellisuutta lihavammalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun lopettaisit tuon samasta asiasta jankkaamisen. Olen sinulle jo vastannutkin yli vuosi sitten, tästä samasta asiasta. Hiusväri on makuasia, mä itse pidän enemmän vaaleasta tukasta kuin tummasta, onhan se minun luonnollinen värini. Viimeksi olen raidoittanut hiuksia maaliskuussa, syyskuussa kävin vaalennuspesussa. Koska multa lähtee reilu tuhat hiusta päivittäin, uskon kaiken ylimääräisen käsittelyn olevan vielä enemmän vahingoksi.

      Piirteiden häviäminen voi johtua myös vaikkapa meikistä tai turvotuksesta. Mä haluan antaa itsestäni kuvan tasan niin älykkäänä kuin olen. En kaunistella sitä, olla rehellisesti tyhmä. Jos kauneus on vähäistä, sitä voi parantaa muillakin asioilla kuin vain hiuksilla.

      Olen myös sen 30 kiloa lihavampi nyt kuin silloin neljä vuotta sitten tummatukkaisena. Enkä näytä näissä kuvissa yli satakiloiselta.

      Poista
    2. Älä jaksa valehdella. Kenelläkään ei voi olla tuollainen kuollut kusikasa luonnollinen väri. Todisteita kehiin jos muka näin on, kampaamokuitit sun muut esille. Aivan varmasti tuo hirveä pehkosi on poltettu vaalennusaineella pilalle.

      Poista
    3. Itse ainakin pistän tämän blogin boikottiin kunnes siirryt luonnollisempaan hiusväriin. Kannattaisi kuunnella ehkä lukijoiden mielipidettä.

      Poista
    4. Siis, onhan tuota toki joskus vaalennettu, silloin kaksi vuotta sitten kun poistatin sitä tummaa hiusväriä. Sen jälkeen ainoa väri on ollut satunnainen raidoitus. Varmaan vielä latvoissa saattaa olla aavistus keinotekoisesti blondattua tukkaa, mutta reilu kahden vuoden pätkä tuossa on kyllä satavarmasti mun omaa vaaleaa.

      Valitettavasti mä en anna lukijoiden määrätä mun ulkonäköä. Boikotoida toki saa.

      Poista
  8. Miten raaskit kävellä noilla kengillä tällä säällä :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, jos olisin tietänyt, että alkaa satamaan, olisin laittanut mielummin ihan kumpparit. Mutta mulle vaatteet, laukut ja kengät on käyttötavaraa, en ala aristelemaan niiden kanssa. Vaikka nahkakengät pääsisivätkin kastumaan, ne voi hoitaa jälleen toimiviksi. Mä en yksinkertaisesti ymmärrä, mikä järki on ostaa kymmeniä kenkiä eikä käyttää niitä koskaan/vain sisätiloissa, koska korkolaput tai pohja voivat kulua. Sitä varten on suutarit.

      Poista
  9. Siis mikä näitä ihmisiä vaivaa???? Ihme haukkumista joka ainoassa postauksessa. Mä tulin vain vilkaiseen että mikä erään vauva foorumin kautta ketjun blogia koskeva puheena aihe. En kyllä ymmärrä miksi aikiuset ihmiset tuolla lailla puhuvat vieraista ihimistä,Ja joistain kengistä. huh huh. Omasta milestäni blogi on kiva taidanpa jäädä lukijaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikuisilla ihmisillä on todennäköisimmin motiivina massan mukana kulkeminen, oman pahan olon purkaminen, tai jopa suoranainen kateus. Ei niistä onneksi tarvitse välittää :)
      Kiva jos tykkäät!

      Poista
  10. Vitsi sä oot kyllä reipas kun jaksat kirjottaa tätä blogia kaikista noista paskapää-vinkuvonku-kommentoijista huolimatta :)

    En ollut kuullut tästä blogista ennen kuin aloin pyöriä av:lla ja kun tänne ensimmäistä kertaa tulin, odotin että täällä on joku idiootti kirjoittelemassa ja provosoimassa, mutta sun jututhan on hyviä! Ihan neutraaleja ja normaalia blogikirjoittelua eikä mitään riidanhaluista paskaa niinkuin av antaa ymmärtää! Tämä on hyvä blogi minun mielestäni.

    Vaikea ymmärtää, miten voi niin monella ihmisellä olla niin paljon vihaa sellaista ihmistä kohtaan, joita eivät tunne. Kukaan niistä ei varmasti sitä myöntäisi, mutta pakkohan siinä on jonkinlaista kateutta olla taustalla, kun tuntemaon ihminen aiheuttaa niin suuria negatiivisia tunteita. Omassa elämässä varmasti monet asiat päin persettä, jos ei osaa neutraalisti suhtautua asioihin, jotka eivät vaikuta heidän elämäänsä mitenkään. Sitten ne kirjoittavat ruman kommentin tänne tai av:lle, kokevat olonsa hyväksi minuutin kun saavat kokea olevansa edes yhdessä asiassa edes yhtä ihmistä parempia, ja minuutin päästä muistavat, että ovatkin samoja surkeita ihmisiä kuin aiemminkin. Paha olo tulee takaisin ja siirtyvät varmaankin haukkumaan jotain muuta.

    Nytkin siellä pohditaan sun painoasi ja mietitään, että asennolla saa painoa hämättyä. Mitä se niitä liikuttaa vaikka painaisit 150 kiloa? Lakkaisivat katsomasta, kun niin kovin ärsyttää. Kun mä katson näitä kuvia, nään tosi nätin ja hyväkroppaisen tytön, varsinkin tuossa kuvassa, jossa näkyy vain jalat näytät olevan tosi timmissä kunnossa :) Tässä koneella istuskellessa kun katselen omia jalkoja, ei yhtään haittaisi jos näyttäisivät samalta kuin sun :D

    Vaikutat siltä, ettei sulla nyt mitään kauheaa itsetuntokriisiä ainakaan ole menossa, kun pystyt jatkamaan blogia noista vihaajista huolimatta, mutta halusin nyt vaan muistuttaa, että paskakommentoijien lisäksi on olemassa myös niitä, joiden mielestä oot kaunis ja jotka vain ei tule sitä kommentoineeksi. Oot vahva, kun et täysin lannistu noista kommenteista, vaan pystyt jatkamaan omissa valinnoissa ja tekemään asioita, joista tykkäät.

    Ja vaikka sulla olisi kuinka paska päivä tahansa, muista, että ainakin sulla menee paremmin kuin noilla surkeilla av-märehtijöillä, jotka ei oo ikinä kokeneet mitään positiivista elämässään eikä tuu tuolla elämänasenteella ikinä kokemaankaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korkokengillä kävely on parasta jalkatreeniä :D Muuta mä en tee.
      Mä onneksi omaan ignoorauksen ja välinpitämättömyyden jalon taidon, joten idiootit saavat mellastaa pellossaan ihan rauhassa.

      Poista
  11. Ei perkele. En sitten oikolukenut kommenttia :D

    VastaaPoista
  12. Kauniilta näytät ja hoikat ja sirot koivet!

    VastaaPoista
  13. Vastaukset
    1. En valitettavasti määrää yhdestäkään maailman norsusta, joten en voi laittaa sitä laihtumaan. Oma kumminorsu olisi kyllä huikea!

      Poista
    2. Hahahhaa :D loistava vastaus :'D onko muutens perjantai-illan suunnitelmia viel?
      -johanna

      Poista
    3. Ei oo suunnitelmia ei. Lauantaina on tosin JFC:n pikkujoulut ja mulla duunipäivä :D Mitä mielessä?

      Poista
  14. Moi!

    Mäkin tulin tänne jostain keskustelusta, missä pohdiskeltiin sun painoa ja blaa blaa blaa. Tulin ihan mielenkiinnosta, ja täytyy sanoa että älä välitä noista hörhöistä, jotka yrittää pahoittaa sun mielen. Mun mielestä sä olet todella kaunis. Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mimi :) Se on jännää että jaksetaan spekuloida just vaikka painoa. Miten se vaikuttaa jonkun muun elämään olenko minä liian lihava vai en? Mua ei ainakaan kiinnosta kenenkään muun läskit, mutta ehkä mulla ei ole ylimääräistä aikaa turhuuksien pohtimiseen. Tai no, vaikka turhaa pohdinkin, en ilkeitä henkilökohtaisuuksia.

      Poista
  15. Kaunis nuori nainen olet ja tyylikkäät vaatteet. Älä välitä noista haukkujista (tai ehkä "ne" ovat vain yksi jankkaava haukkuja), säälittäviä olentoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku ihmisillä on huonosti, jos antaa aina vain risuja eikä koskaan ruusuja. Mutta paistanee se aurinko joskus risukasoihinkin.

      Poista
  16. Apua kui hyvännäköne asukokonaisuus! Sun pitää ehottomasti näytellä nuita sun sääriä usiammin, ovat todella upeat! 😻😻

    VastaaPoista
  17. Kyllä ihmiset osaa olla lapsellisia! Todella NOLOA tuollanen kommentointi. Kieroon kasvatettuja lapsukaisia...

    VastaaPoista
  18. Ai että on upeet nilkkurit, käyttäisipä naiset vähän enemmän tuollaisia, hyvä että sä näytät mallia muille! ;) T: Anssi

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.