Parasta just nyt

♡ Oma saunavuoro keskiviikon päätteeksi. Kyllä, alan keski-ikäistyä.

♡ Lähiruoka. Lihaton lokakuu-haaste on saanut mut rohmuamaan Suomessa tuotettuja vihanneksia. Musta on ollut ihanaa tehdä ruokaa täysin luomuista minimunakoisoista ja kirsikkatomaateista. Eikä väkerrellä lihankorvikkeita sahanpurulle maistuvasta soijarouheesta.

♡ Clipperin vihreä sitrustee.

♡ Musikaalit. Mulla ei nyt ole mitään sarjaa katsottavana, kun sain toissa viikolla Game of Thronesin toistaiseksi loppuun. Sen sijaan olen suurkuluttanut, lähes yliannostellut musikaaleihin pohjautuvia elokuvia - viikossa hurahti niin Evita, Hair, Sininen enkeli, Piukat paikat, The Sound of Music, The Rocky Horror Show, Moulin Rouge, Herrat pitävät vaaleaveriköistä, The Blues Brothers, Cry-Baby, Viulunsoittaja katolla, West Side Story kuin Chicagokin (tietenkin!)

♡ Auringonlaskukävelyt. Helsingin länsirannikko alkaa olla läpikotaisin läpikoluttu.

♡ Lempisushiani Sushibarista saa tilattua myös kotiin! Ja tilaan sitä usein... Työpäivän päätteeksi mulla on usein nälkä ja ruuanlaitto ei yhtään kiinnosta. On ihanaa tehdä ennakkotilaus päivän aikana joka saapuu vartti jälkeeni kotiin.

Geoguessr. Uudelleenlöysin tuon pelin taas parin vuoden jälkeen, kun kaveri jakoi tuloksensa Facebookiin. Saan kulumaan helposti tunteja tuon parissa! Paras oli kun kerran tunnistin alueen kanadalaiseksi erämaaksi, mutten löytänyt ankarasta etsimisestä huolimatta mitään tarkempia aluevihjeitä. Klikkasin tuskastuneena summamutikassa Kanadaa. Heitti viisi kilometriä maalista.

12 kommenttia

  1. Tuskimpa Korjaamo Sushi Bar toimittaa sitä Sushia sulle Lahteen asti. Pakastesushilta näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskin nyt kenellekään Lahteen toimittaisikaan. Onneksi mä asun Helsingissä ja voin syödä lempiruokaani vaikka joka päivä.

      Poista
  2. Ihana postaus! :) onks sulla mitään isomoia suunnitelmia syksyksi ja talveksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään ihmeempiä :D Mulla on leikkaus edessä ja sitten kierrellään kolmisen viikkoa ympäri Floridaa uuden vuoden vaihteessa.

      Poista
  3. Onpas positiivisen oloinen postaus. Hyvin outoa. Mitä sulle on tapahtunut? :D -johanna
    Ps. Mul on jo ikävä noit sushei :!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oonko mä muka aina niin negis? :C Tuu jo syömään niitä susheja!!

      Poista
  4. Jeesus mitä kommentteja sä saat. Joka asiasta pitää yrittää keksiä jotain nälvittävää. Huhhuh, oikeesti osa näistä sun kommenteista on aikamoista hupia myös mulle. Feel ya sis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on jo taitolaji :D Ja just sen takia aina niin hauskaa.

      Poista
  5. Onko sun weheartit-tunnus mymmmeli?

    VastaaPoista
  6. Mikset tullut Lotan valmistujaisiin?

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.