Jämäräpsyjä

Venäjältäpaluun jälkeen kamera hautautui jonnekin laatikon pohjalle eikä kuvia ole juurikaan tullut räpsittyä. Mitä nyt muutama sieltä täältä, puhelimella. Helpompaa olla kun on laatu lähes nolla. Tuloksena sen verran merkityksettömiä räpsyjä, etten ole edes ajatellut julkaista niitä. Kunnes katselin kuva-arkistoja yksi päivä ja mietin että miksipäs ei? Hajanaisia räpsyjä, hajanaisia tarinoita. Sitä tavallista arkea. Kesäisiä hetkiä.

En ymmärrä miten joku saa hyvännäköisiä brunssikuvia, miten joku jaksaa asetella kaikki ruokaelementit niin taidokkaasti lautaselle. Mä vaan lätkäisen kaiken ahnehtimani epämääräisiin kasoihin. Tämä sössökasa on kotoisin ehdottomasta suosikkibrunssipaikastani, Koffin puiston Southparkista!


Rakkaan Helsingin kesäöinen rantaviiva.


Väinö toi mulle tuliaisia Venäjältä, just sitä mistä pidän: vesimelonipurkkaa, venäläistä skumppaa ja mausteisia leipäkuutioita. Mulla on lähes epäterve suhde esanssivesimeloniin, rakastan sitä! Kaikki mahdolliset karkit ja kuplateet pitäisi saada "vesimelonin" makuisena, vaikka tuo maistuu ihan erilaiselta kuin oikea vesimeloni.


Yhden tavallisen päivän epätavallinen illallinen: maailman parasta pitsua! Kyllä, käytän sanoja pitsu, sipsu, dipsu ja tompsku. Aistin muutaman lukijan huikkaavan auf Wiedersehen! Maailman paras pitsu sisältää itsetehtyä tomaattikastiketta (tompskukastiketta!), vuohenjuustoa, mansikoita, pinjansiemeniä ja rucolaa.


Näiden kuvien tarkoituksena oli silloin joskus tarkoitus esitellä tuota lirutukkaa jonka jo ennestään vähäisestä massasta noin puolet on nyt kadonnut, mutta päädyin tekemään ärsyttävän havainnon tavastani muikistella ärsyttävästi selfieissä. Kerrassaan ärsyttävää!


Meille on muodostunut tekoromanttiseksi perinteeksi iltakävellä jonnekin katsomaan auringonlaskua. Tosin tämä kuva on Suomenlinnasta, ja sitä matkaa ei ihan kokonaan kävellen päässyt.


Käytiin eräs elokuun ilta Linnanmäellä, ihan laitteissa asti eikä vain fiilistelemässä/katsomassa tuttujen juoksemista laitteesta toiseen. Tällä kertaa ostin oman rannekkeen! Lintsireissulla maistoin tähänastisen elämäni parasta katuruokaa - rapuhodaria! Josta en osannut ottaa sitten minkäännäköistä kuvaa. En ymmärrä miten tylsä kliininen huvipuistoruoka voi olla hyvää.

17 kommenttia

  1. Pitsu! :D Herkullisia kuvia ja kiva räpsypostaus! Muikistelusi on muuten oikein kesyä verrattuna mun selfieilmeeseen (joka on oikeastaan sama, kuin peili-ilmeeni, paitsi että selfieissä katselen kaukaisuuteen teennäisesti silmät muljallaan). Minulla on jotain... ei helvetti, pakko se on sanoa ääneen, kukaan ei tiedä kuka tätä kirjoittaa. Minulla on duckface(!!!!)taipumusta. Ei luojan kiitos ihan täysiveristä ankannaamaa, mutta vähän pitää muka pullottaa huulta. Pahinta on, ettei nämä kamalat selfiet ole edes parempia kuin muiden nappaamat salaräpsyt. Niissä nimittäin kenotan pää ojossa, kädet eleessä, peilikuvan piilottama kaksoisleuka pullottaen ja murhaajanvirne naamalla. En vain ole kuvauksellinen (niin, kyse ei tietenkään ole puutteista ulkonäössäni...)
    Tykkäänpäs puhua itsestäni. Koska olen harkitsematon ihminen, painan silti julkaisu nappia.
    Niin ja ai niin hei, viimeinen kuva on pitsusta toisen kerran! :D

    Vitsit mulle tulee ikävä kesää. Etenkin kun täällä päin Suomea kesä oikeastaan koskaan tullutkaan, vaan alkusyksy hoiti kesän hommat ja vilautti vähän kesäisiä tunnelmia tuossa hetki sitten. Varmaan siksi, että Oikea Syksy tuntuisi saapuessaan märemmältä. Ihan kuin se ei tuntuisi muulloinkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on pää selfieissä aina jossain luonnottomassa kenovinoposessa. Ihmiset ihmettelevät että miten multa ei niska katkea kun nökötän °\ tollaisessa asennossa. Ja mä en saa tehtyä duckfacea vaikka millä yrittäisin. Mulla ei vaan huulet taivu turpeaksi.

      Tää kesä oli kyllä sellainen floppi ettei äkkiseltään muistu pahempaa mieleen. No, ilmastonmuutos on nykyaikaa. Musta tuntuu että luontoäiti yrittää tällä hetkellä tasapäistää vuodenaikoja. Talvi on aina lämmin (oikeesti kylmä) ja loskainen, kesä on kylmä ja ankea. Neljä vuodenaikaa on niin 90-lukua.

      Oli kiltisti tehty kun huomautit mun kuvamokasta, korjasin sen oikeaksi :D

      Poista
  2. valtava otsa sulla. eikä yhtään hiuksia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne vähäiset hiukset on siellä sivussa. Multa ei kasva hiuksia keskeltä otsaa, en tiedä sinusta.

      Poista
  3. Näytät ihan Henna Kalinaiselta! Nyt kun Henna on päässyt vähän pyöristymään, jos sut meikkais toisella tavalla niin menisi täydestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kuullut tän ennenkin :D Ihanaa että mulla on julkkiskaksoisolento!

      Poista
    2. Oot Iida kaunis nuori nainen.

      Mummi maalta

      Poista
  4. Mulla on sama tapa väännellä kaikkia sanoja, mun kaverit vihaa sitä! :D Toi pizza näyttää niiiiiiiin hyvälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on yksinkertaisesti maailman parasta. Tosin mansikat jakaa mielipiteitä, mä tykkään yhdistellä ruuassa eri makuaistimuksia ja -elementtejä (onko noi ees oikeat tai sopivat sanat, mun pää lyö nyt ihan tyhjää :D terveisin koomamaanantai)

      Poista
  5. "Pitsun" ohje jakoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kattoa milloin oisi seuraava pitsupäivä :D

      Poista
  6. Järkyttävä hiusmalli sulla! Kampaajalle mars!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei valitettavasti enää ole vakiokampaajaa täällä Helsingissä. Siksi hiuksetkin huitelevat hirvittävän näköisenä.

      Poista
  7. Yhhh sun otsa.... Valtava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep... kuvakulma korostaa vielä sitä. Pitäisi varmaan taas leikata otsatukka.

      Poista
  8. Aikoinaan kommentoin meikittömään postaukseen että näytät tosi hyvältä, raikkaalta. Ja huh; tässä meikin kera myös tosi kauniilta!

    Älyttömän herkullisen näkönen pizza, täytyy kokeilla pyöräyttää vastaava! Ja edellisestä postauksesta löytyvää clarinsin huulipunaa löytyy täältäkin!:)

    -kommentoin harvoin vaikka luen usein, kännykällä tämä on vaan niin työlästä näpytellä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Vielä kun niitä mansikoita saa :)

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.