Lankajuttu

Kuinka moni kävi lapsena jossakin Kanariansaarten tapaisessa turistirysässä, jossa afrikkalaisnaiset noin kahdella eurolla kieputtivat hiuksiin värikkäitä lankoja ja helmiä? Mäkin halusin sellaisen viisitoista vuotta sitten Fuerteventuralla.



Se oli punottu metallinhohtoisista nauhoista ja sen päässä oli violetti, läpinäkyvä keltainen ja helmiäishohtoinen vaaleanpunainen helmi (huomatkaa muuten jälleen trendikäs muovinen kuristusrihmasto kaulassa!) Kyseinen lisäke roikkui mun päässäni yli puoli vuotta, kunnes se oli painunut niin tiiviisti tukkaan kiinni, että sitä ei saanut enää muuten pois kuin leikkaamalla.

Ainakin viisitoistavuotisen tauon jälkeen pidin soveliaana kieputtaa omaan tukkaani jälleen tuollaisen... hiuspunoksen? Choker-kaulakoruun en ole enää sortumassa uudelleen. Yliannostus ysäristä luokiteltakoon vaaralliseksi.

22 kommenttia

  1. Sun kulmakarvat alkavat olla taas ihan järkyttävässä kunnossa. Kosmetologille mars!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että mulla on omia kulmakarvapoliiseja :D Tiedostan kyllä noiden kamalan kunnon. Mä en vain ole vieläkään löytänyt Helsingistä sitä hyvää kulmakarvojen laittajaa, vaikka kuvan veisi niin värjätään liian punertavaksi ja nypitään rumanmuotoiseksi. Tiedän Lahdesta hyvän tekijän, mutta en viitsisi siellä lähteä pelkkien kulmakarvojen takia käymään.

      Poista
  2. Sä se sitten jaksat tulla harvinaisen jäljessä. Niin wt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai sitten vaan etuajassa ;) Kyllä wt kaltaisensa tuntee :)

      Poista
  3. oot hirveen kaunis!!!!! :)

    VastaaPoista
  4. Itse en huomaa kulmakarvoissasi mitään vikaa. Näytät nätiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kasvaneet liikaa pituutta, eivätkä siksi asetu nätisti muotoon. Itse kyllä löydän itsestäni ihan kaikki viat :D Mutta kiitos sinulle!

      Poista
  5. Olen törmännyt blogiisi keskustelupalstoilla, mutten koskaan ole ihan sivustolle asti selvinnyt. Kuten tiedät, ihmisten kommentit ovat olleet sitä luokkaa etteivät sanatkaan tahdo riittää.. :D olet nimittäin kaunis ja mielestäni kulmakarvasi ovat kadehdittavat!! En näe niissä enkä sinussa mitään vikaa, joten nyt kun eksyin blogiisi olen satavarma, että kaikki dissauskommentit tulevat TODELLA nuorilta ihmisiltä. En usko, että kukaan aikuinen, terveen itsetunnon omaava ihminen viitsisi kuluttaa energiaa paskanjauhamiseen mikä ei ole totta. Tsemppiä siis, jatka samaan malliin ja anna teinien ulista! He tulevat vielä huomaamaan, että karma is a bitch ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, pari pikkulikkaa tykkää kommentoida ilkeästi, olen saanut vanhemmillekin ilmoittaa asiasta. Kyllä se siitä helpottaa kasvun myötä :D Mutta samaan malliin aion jatkaa mitä aina ennenkin, välittämättäjättäminen on helppoa ja sillä loukkaa aina kohdetta.

      Poista
  6. Luulet vissiin olevansa kovin kaunis mutta et kyllä ole.

    VastaaPoista
  7. Tutoriaalia tähän! Videolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tee ainakaan videolla, mulla ei ole tarvittavaa kalustoa, enkä rakasta omaa ääntäni niin paljon, että se pitäisi nettiinkin tunkea :D Jos saan vapaaehtoisen uhrin niin voin yrittää jotain ohjeen tapaista laatia.

      Poista
  8. Tuopa kivaa piristystä hiuksiin! Oot jotenkin erityisen nättinä tossa suoraan otetussa kuvassa. Ja voi ei, toi kuva susta lapsena, oot niiiiin sulonen. :D

    Tuli mieleen, kun kirjoitit tossa "tuoreemmassa" postauksessa siitä, kuinka eksyit myyjien puolelle Venäjällä, että onko sulle tapahtunu enemmän näitä kommelluksia? Olisi hauska lukea vähän toisellaistakin puolta sun reissuista, kun matkustelet kuitenkin (ainakin muhun verrattuna) aika paljon! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhelimen filtterit tekevät paljon, en tiedä miten olen joskus uskaltanut räpsiä itsestäni kuvia ilman niitä :D :D

      Mokia sattuu ihan joka reissulla, mutta näin jälkikäteen muistellessa harva on jäänyt mieleen, koska siihen on niin rutinoitunut, että aina sattuu ja tapahtuu.. Olen vain luonnoltani sellainen säheltäjä, että joku menee aina pieleen. Eniten läheltä piti-tilanteita sattui alta parikymppisenä, olin todella naiivi tyttönen vielä silloin.

      Poista
  9. Näytin muuten lapsena ihan samalta. Nytkun katson muitakin kuviasi, niin huomaan meidän kasvojen, varsinkin silmiesn, olevan erittäin paljon samannäköiset, ainoastaan nenästä alaspäin erilaiset.

    Olet nätti, hih, kehaisin samalla itseänikin tässä :D

    VastaaPoista
  10. Suosittelisin muuten aloittamaan kulmakarvat vähän "keskempää", muuten ovat tosi kivan muotoiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiäkkö, mulla kasvaa kulmakarvat ihan käsittämättömän lyhyessä ajassa muodostaan pois :D Ja tottakai niin vaaleina, että ne näyttävät olevan pullollaan aukkoja ja kaljuja kohtia. Nyt onneksi taas kuosissa ehkä seuraavat kaksi viikkoa kun kävin laitattamassa ne.

      Poista
    2. tiedän tunteen, mulla sama vika. luomiväri on kyl sellasella viistolla sudilla laitettuna tosi kätsy tapa korjaa niitä kulmia, tuntuu et kulmakynä tekee liian kovaa jälkeä

      Poista
    3. Jep, mäkin käytän siveltimellä levitettävää värillistä kulmavahaa. Kynällä en saa aikaiseksi kuin piirretyn näköiset noita-akkakulmat.

      Poista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.