début

Hetki, jota ei voi jättää näkemättä mistään syystä. Päivä, jonka tarkka ajankohta oli arvoitus, mutta jonka aina tiesin tulevan. 641:n päivän odotus on tullut juurikin nyt päätökseen. Lempipelaajan ensimmäinen NHL-ottelu, rapakon takaisessa lempijoukkueessa. Vähän herkistää.

Teemapukeutuminen mulla on aina tunnetusti huipussaan, eli ajankohtaisen numeron omaavat housut, ja bloginkin puolella paljon vihapuhetta kerännyt lippis. Myös miehinen mielipide oli kerrassaan negatiivinen, näytän kuulemma snapback päässäni ihan T.J:ltä Disneyn Recessistä. En ole vieläkään vilauttanut (ja todennäköisimmin en myöskään tule vilauttamaan) itseäni julkisilla paikoilla snäpäri päässä, mutta yksin kotona katsoessa toimikoon se onneatuottavana elementtinä.

Ei änärimatsia ilman oheisruokaa. Mä tein vuohenjuustomuffinsseja ja -salaattia. Mulla on ollut jo pitkään joku vuohenjuustokausi, syön sitä varmaan puoli kiloa viikossa. Vuohenjuusto voisi olla vaikka toinen nimeni, rakastan sitä niin paljon. Aroniamehua puolestani inhoan valtavasti, mutta toivon sen taltuttavan orastavan flunssan.

Harmikseni multa ei löydy sadan kilometrin säteeltä ystävää, joka arvostaisi Teuvo Teräväisen ekaa kertaa enemmän kuin täyspainoisia yöunia ja helppoa keskiviikkoaamua. Onneksi saan henkistä tukea niin Facebookin kuin WhatsAppinkin välityksellä. Mua ei ole vielä yksikään toinen NHL-matsi jännittänyt näin paljon.

19 kommenttia

  1. Toinen vuohenjuustoon intohimoisesti suhtautuva täällä! Tai oikeastaan mihin tahansa juustoon... Oon addikti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voin kanssa ilomielin liittyä juustoaddiktien kerhoon :D Juustoillat on maailman paras keksintö!

      Poista
    2. Älkää unohtako retroherkkua fonduea! Syksy on puolen vuoden päästä ;)

      Poista
    3. Mun on jo pari talvea pitänyt pitää fondueilta, pata löytyy kyllä. Ei ole vaan koskaan sopinut kavereiden aikatauluihin tai senhetkisiin ruokavalioihin :C

      Poista
  2. Laita noiden muffinsien ohje johonkin, näyttää hyviltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin yrittää viikonloppuna tehdä reseptipostausta, jos pääsen toimivaan keittiöön :)

      Poista
  3. Mitä mieltä olit, onko Teräväisellä mahdollisuus nousta parin vuoden sisään NHL-pelaajaksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehdottomasti! Tosi hyvä että pääsee pelaamaan keväällä ylhäällä joitakin pelejä, osaavat sitten laatia oikeat kesäharjoitteet kun näkevät missä tökkii ja missä toimii.

      Poista
  4. Miten Teräväisen debyytti meni? En katsonut peliä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennakkohypeen nähden Chicagossa taidettiin odottaa kutakuinkin hattrickkiä ekan vaihdon aikana. Mutta ei huono debyytti ollenkaan, Teuvo ei mennyt sinne ratkaisijaksi iso vastuu niskassaan, vaan kokeilemaan suht riskittömästi. Teuvo voitti kaikki aloituksensa (ei valittu oman pään aloituksiin), liike oli riittävää (moni pelkäsi, että jääkö jalkoihin siellä) ja näytti muutaman teuvomaisen pikkukikan ja hyviä syöttöjä. Ei laiskotellut oman pään pelaamisessa. Pelasi myös ylivoimalla ja peliaikaakin oli ihan kiitettävästi, melkein 12 minuuttia.

      Poista
  5. Maanantai aamu? Teuvo pelasi viime yönä. Tänää on keskiviikko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho mitäköhän mä oon miettinyt tota tekstiä kirjoittaessa? :D Hyvä että sanoit, korjasin.

      Poista
  6. mikset hottaa mua tinderis :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en käytä tinderiä, eikä mulla ole koskaan ollut siellä tunnusta.

      Poista
  7. Voisitko tehdä postauksen, missä paljastaisit jonkun friikin tai perverssin puolen tai tavan itsestäsi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D mitä? En lupaa mutta voin ehkä vaikka viikonloppuna paljastaa friikkiyttäni.

      Poista
  8. Mä en yleensä pidä tatuoinneista, mutta näytät kyllä hotilta yläkuvassa tähtitatuointiesi kera :) Onko sulla muita tatuointeja ja kunnon kuvia niistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on oikeassa kyljessä EKG-käyrä tekstillä, mutta siitä ei kyllä ole kuvaa missään muualla kuin kotialbumeissa :D

      Poista
  9. Ihanat noi love pink-housut!:) Victoria's Secretiltä?

    VastaaPoista

Toivottavasti jätät edes jonkinlaisen puumerkin käynnistäsi :) Pyrimme vastaamaan kaikkiin kommentteihin!

Jos sinulla ei ole mitään asiallista sanottavaa, tai kommenttisi on herjaava, loukkaava tms. älä tule tänne tai mene muuallekaan vinkumaan kun epäasiallinen kommenttisi on poistettu.